讲座报告

澳大利亚悉尼大学、世界自然保护同盟环境法委员会副主席Ben Boer教授系列学术报告

时间:2016-03-11 16:39:49   作者:管理员  来源:培养与学位办  查看:

报告题目:Environmental Law and the Sustainable Development Goals in Asia

报告时间:2016317日(周四)下午14:00

报告地点:教1-402(全程录像)

报告人:Ben Boer教授(中组部“千人计划”特聘教授)

报告人简介:

Ben Boer was appointed as Emeritus Professor in late 2008. Between 2006 and 2008, he was the international Co-Director of the IUCN (International Union for the Conservation of Nature) Academy of Environmental Law and Visiting Professor based at the University of Ottawa, while continuing to teach part-time in the Master of Environmental Law at the University of Sydney. With his departure from Canada, he was appointed as an honorary Adjunct Professor at the University of Ottawa. In his new role as Emeritus Professor at the University of Sydney, Ben will continue to teach in various units of study in the Master’s program at the University of Sydney.

International Environmental Law

Natural and Cultural Heritage Law

Indonesian Environmental Law

欢迎广大师生积极参加交流。

扫描二维码关注“研工在线” 扫描二维码关注“研招在线”:
同时请关注校研究生会微博 http://t.qq.com/zjnldxyjsh

上一条:关于组织各学院相关人员参加全国农林学位学科建设研究会第二届学术交流会的通知

下一条:讲座--Out of the Box-Creativity Training Workshop